چرا خون اوره سطح اراده می رود بالا

چرا خون اوره سطح اراده می رود بالا

Q: سلام دکتر، من می خواهم بدانم که چرا اراده اوره خون بالا می رود؟هفته پیش، من در زمان یک آزمایش معمول در بر داشت و اوره خون من بالاتر است. من حتی از دلایل را نمی دانند، بنابراین من در مورد آن می ترسم. آیا که زندگی من را تحت تاثیر قرار؟

A: سلام، دوستان، نگران نباشید، شما درست می شود، پس از روشن می دانم آن و درمان مربوطه.

در واقع، بسیاری از مردم وجود دارد، درست مثل شما، می دانم کمی در مورد اوره خون، به طوری که پس از آن که سطح آن بالا می رود، مردم ناراحت تبدیل خواهد شد. بعد من به شما برخی جزئیات در مورد آن را، به امید آن می تواند به شما کمک کند.

با توجه به تحقیقات، بسیاری از عوامل هستند می تواند سطح اوره خون بالا القاء وجود دارد، در ذیل آنهایی که بیشتر معمول هستند.

1. اوره خون بالا در کلیه شایع در نفریت مزمن کلیه، نفریت حاد، نفریت سمی، سل کلیوی و سایر علل اختلال عملکرد کلیوی دیده می شود.

2. اوره خون بالا در کلیه Prerenal به طور کلی در سوختگی های شدید بیشتر، خونریزی فراوان گوارش، کبد و سندرم کلیه یافت می شود.

3. اوره خون بالا در ارسال کلیوی، معمولا دیده می شود به عنوان انسداد دستگاه ادراری منجر به فشار بافت کلیه را افزایش می دهد، و در نهایت فشار فیلتراسیون گلومرولی کاهش می دهد.

4. عوامل غیر بیماری مانند رژیم غذایی با پروتئین بالا، عفونت، زخم و تب خواهد افزایش اوره خون می شود.

در بالا معرفی چرا اوره خون سطح اراده بالا می رود، به امید آن می تواند شما را در برخی از راه کمک کند.

در اینجا، پزشکان یادآوری به شما برای انتخاب یک بیمارستان عادی و درمان نظام مند، که برای سلامتی شما مفید است. اگر شما هر گونه کمک نیاز دارید، لطفا با دکتر آنلاین ما تماس بگیرید، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد به شما کمک کند.

:: برچسب‌ها: پرسش های متداول، اوره خون، چرا که خون اوره سطح اراده بالا می رود ,
تاریخ انتشار : سه شنبه 29 مهر 1393 | نظرات ()